Нова Къща с.Долна Малина

 • 230,000€
 • 955€/кв.м.
с.Долна Малина

ОПИСАНИЕ

 

Стимо Инвест представя на Вашето внимание НОВА еднофамилна къща на 30 мин. от центъра на гр. София  в с. Долна Малина. Ако мечтаете за дом далеч от градския шум, забързаното и напрегнато ежедневие, ние разполагаме с перфектното място за Вас, къщата е разположена в началото на селото в съседство с новопостроени къщи със самостоятелен двор  с площ от 850кв.м.,  модерен дизайн, перфектно разпределение и безкомпромисно качество на строителството. Разгъната застроена площ на къщата и прилежащите постройки е 241,00кв.м. които включват следното функционално разпределение:

Къща:  Голяма дневна с кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни, тоалетна, мокро помещение, техническо помещение и зона за отдих пред къщата;
Гараж: Голям двоен гараж с автоматична ролетна врата с дистанционно управление;
Външно барбекю с кухненски бокс;
Две складови помещения;
Дворно място: Оградено 850,00кв.м., равно с правоъгълна форма, БЕЗ денивелация, подравнено и затревено с храстова растителност по периметъра с изградена поливна система. Възможност за изграждане на малък басейн в задната част на двора или да бъде оформен като градина.

За строителството на къщата са използвани висококачествени материали от доказани производители.

Конструкцията е стоманобетонна с бетон марка (В25) за плочи, фундамент и колони;
Зидария – Външните стени са изпълнени с керамични блокове с вертикални кухини “Porotherm” 25 N+F, за защитена зидария, с нут и федер, за носещи зидове с дебелина на зида 25см., вътрешните преградни стени са изпълнени с керамични блокове с вертикални кухини “Porotherm” 12,5;
Изолация – Сиви фасадни плочи от 10 см. експандиран полистирен с изключително добра паропропускливост μ ≤ 10, с много добри топлоизолационни свойства (Baumit). Под покривно пространство е 10см. каменна вата и въздушна възглавница.
Фасада – Мазилка на основата на силиконови смоли, водоотблъскваща, с универсално приложение, устойчива на атмосферни влияния. (Baumit) в съчетание с цокъл и подпрозоречни первази от гранит;
ВиК- Водопровод полипропилен (HP Trend –Чехия), канализация PVC, СВО- полиетилен, СКО- PPHM 160 (Konti Hidroplast), нов уличен канал и водопровод.
Дограма- Пет камерна PVC  дограма „SALAMANDAR“ с троен стъклопакет с ниско емисионни стъкла, висок клас входна врата;
ОиВ- Подово отопление с термопомпа;
Покрив- Керемиден четирискатен, с безшевни улуци, челни дъски облечени с ламарина.
Подготовка за изграждане на видеонаблюдение с периметрова охрана, домофонна система, ел. щори на прозорците, външно осветление, структури за вграждане в тоалетните.

 

* АКТ 16;
* Целогодишен достъп;
* Предава се боядисана с латекс на замазка;
* Възможност за довършителни работи;
* Централна канализация;
* Крайна цената с включено ДДС;

Ако имотът представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен              № 10423, за контакт и допълнителна информация: Иван Иванов тел. 0896 250 615, пишете ни на    e-mail: office@stimo.bg. или се свържете с нас чрез формата за контакт на www.stimo.bg . Изборът на нов дом е важен момент за всеки човек, той изисква добро планиране множество знания и най-често – допълнително финансиране, ние предлагаме съдействие при кандидатстване за кредит, преместване, ремонтни работи и управление на имоти.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ НАШАТА ОБЯВА!

ДЕТАЙЛИ

Обновена на февруари 13, 2021 в 5:21 pm
 • Оферта ID: 10423
 • Цена: 230,000€
 • Площ: 241 m²
 • Площ на парцела: 850 m²
 • Спални: 3
 • Стаи: 4
 • Бани/WC: 3
 • Година: 2020
 • Тип: Къща
 • Статус: Продaжба

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Google Maps
 • Град София област

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ

Всички обяви
Иван Иванов

ЗАПИТВАНЕ ЗА ТОЗИ ИМОТ

Compare listings

Compare
Иван Иванов
 • Иван Иванов