Заведение

1 Имот
Sort by:

Кафе-Сладкарница

  • 363,000€
  • 2,200€/m²
ул. Джон Ленън,кв.Студентски град
  • 165
  • Заведение, Ново строителство
Детайли
1 година ago

Compare listings

Compare