Покупка на имот

Преди да започнете търсенето на имот е важно да се консултирате с професионалист относно етапите по сключване на успешна сделка и сдобиването с желания от Вас имот. Нашата цел е да Ви предложим подходящ имот на най-добра цена във възможно най-кратък срок.

Уговорете си среща с наш консултант като:

 • позвъните на телефон 0896 250 615 – всеки ден от 09:00 до 18:00 часа.
 • посетите  нашия офис на място.
 • чрез формата за контакт.

 

Какво трябва да знаем

За начало, трябва да знaем Вашите желания, да съберем максимално много информация относно параметрите на желания от Вас имот – вид, предпочитано местоположение, квадратура, бюджет, начин на финансиране, спешност на покупката. Ние познаваме добре пазара на имоти и  имаме реалистичен поглед към цените, търсенето, предлагането, бъдещите промени в градската среда, преимуществата и недостатъците на всеки квартал, необходимата документация, която трябва да изискате от продавачите, когато изберете имот за закупуване. Проверяваме детайлно всеки документ на имота и  защитаваме интересите и средствата на нашите клиенти.

 

Ние ценим Вашето време

Преди да  предложим на нашите клиенти даден имот ние задължително го посещаваме и проверяваме, че документацията  отговаря на ситуацията, описана от продавача. Ще направим подбор на наличните на пазара имоти и ще Ви предложим само тези, които най-добре отговарят на Вашите индивидуални нужди. Огледите са най-сериозната част за купувачите, така, че вашият консултант, ще се заеме с организацията им, ще Ви помогне да си направите списък с изисквания, които са важни с различна тежест за вас: квартал, етаж,изложение дали имота се нуждае от ремонт и т.н. Ние се съобразяваме с Вашите лични и професионални ангажименти – за удобство на клиентите ни предлагаме възможности за огледи на имоти 7 дни в седмицата. Ще бъдете информирани относно всички новопостъпили оферти, отговарящи на критериите Ви.

 

Необходимост от финансиране

За да осигурим максимално бързо и добро обслужване на своите клиенти, ние си сътрудничим с водещи банки в жилищното кредитиране.
Вашият консултант ще организира среща, на която ще научите:

 • колко средства можете да изтеглите
 • каква сума ще е месечната ви погасителна вноска
 • какви са допълнителните такси, които рекламите спестяват
 • как можете да се възползвате от различни промоционални пакети

 

Юридическа консултация и договаряне на условията

За успешната и сигурна покупка на имота, ние предоставяме пълна правна консултация с нашите юристи. Вашият консултант ще ви съдейства при подготвяне и набавяне на всички необходими документи за покупка на имот, ще зададе всички неудобни въпроси и ще проведе трудните преговори с продавача на имота.

Ние ще:

 • съберем и проверим до най-малкия детайл документите по купувания от Вас имот
 • организираме срещите между двете страни за подписване на всички необходими документи
 • водим срещите между двете страни по време на тежките преговори.
 • направим повторна проверка на изрядността на всички необходими документи за нотариалното производство.
 • изготвим предварителен договор за покупко-продажба на избрания от Вас имот.

С подписване на предварителен договор за покупко-продажба на имот, Вие се задължавате да внесете депозит, който гарантира желанието Ви да закупите имота. При подписването на предварителния договор се определя и дата за подписване на окончателен договор и изповядване на сделката пред нотариус, което ще ви направи собственик на желания имот.

 

Нотариално производство

Вашият консултант ще насрочи среща при нотариус за подписване на окончателен договор в нотариална форма (нотариален акт). С подписването на окончателния договор за придобиване на имота заплащате и остатъка от стойността на имота (остатъка след приспадане на депозита от стойността на имота).

Вашият консултант ще организира среща за предаване на  владението на имота и подписване на протокол за въвод във владение, което е и финалната стъпка на една успешна сделка.

 

ЩЕ ИЗВЪРВИМ ЗАЕДНО ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ

Compare listings

Compare